Carvery er en engelsk køkkentradition, man sjældent møder i Danmark, hvilket er synd - for det er en overflod af velsmag! Den adskiller sig fra den traditionelle buffet ved at man skærer kødet direkte til bestilling. På denne måde får man altid et lækkert stykke kød med på hver tallerken.
I vores Carvery buffet finder I tre kødudskæringer, som bliver nøje udvalgt hver uge, samt traditionelt tilbehør og sovs så langt øjet rækker.
Saml vennerne eller familien, og oplev velsmag efter engelsk tradition - I må tage lige så mange gange, I har lyst.
Vores carvery buffet serveres hver fredag og lørdag fra
17:00 - 21:00
Kødet bliver skåret for af restaurantens kokke.
Udvalget varierer, men kan eksempelvis være New Zealandsk lam, Beef Wellington eller porchetta.
Kartoffelmos
Stuffing
Yorkshire pudding
Salater
Et udvalg af saucer
Marmelader og kompotter
Fri isbar: 30 kr. pr. person
Engelske special øl og cocktails: Tjek priser hos Mitchell’s.
Gæsterne har forståeligt nok taget godt imod Mitchell’s. Så godt, at restauranten får den flotte karakter 4,9 ud af 5,0 på Facebook.
Som en glad og tilfreds kunde skriver:
“Kæmpe god service! Lækker mad, alt spiller”, mens en anden supplerer med “Superb food. Better service”.
Velbekomme!
X