Carvery - En britisk køkkentradition

Carvery er en engelsk køkkentradition, man sjældent møder i Danmark, hvilket er synd - for det er en overflod af velsmag! Den adskiller sig fra den traditionelle buffet ved at man skærer kødet direkte til bestilling. På denne måde får man altid et lækkert stykke kød med på hver tallerken.


I vores Carvery buffet finder I tre kødudskæringer, som bliver nøje udvalgt hver uge, samt traditionelt tilbehør og sovs så langt øjet rækker.


Saml vennerne eller familien, og oplev velsmag efter engelsk tradition - I må tage lige så mange gange, I har lyst.


Vores aftenbuffet serveres hver fredag og lørdag fra

17:00 - 21:00

Med Mitchell's Carvery Buffet får du

Frit valg mellem 3 slags kød

Kødet bliver skåret for af restaurantens kokke.

Udvalget varierer, men kan eksempelvis være New Zealandsk lam, glaseret skine, kalkun, Wellington eller porchetta.

Tilbehør inkluderer:

Kartoffelmos

Pies


Scotch Egg, fishcakes


Friske grøntsager

Yorkshire pudding

Salater

Et udvalg af saucer

Marmelader og kompotter

Pr person 289,-


Børn (0-6år) gratis

Børn (6-12 år) 139,-

Tilkøb

Fri isbar: 30 kr. pr. person


Engelske special øl og cocktails: Tjek priser hos Mitchell’s.


Anmeldelser

Gæsterne har forståeligt nok taget godt imod Mitchell’s. Så godt, at restauranten får den flotte karakter 4,9 ud af 5,0 på Facebook.


Som en glad og tilfreds kunde skriver:

“Kæmpe god service! Lækker mad, alt spiller”, mens en anden supplerer med “Superb food. Better service”.


Velbekomme!

Se vores Carvery buffet