Fra kærlighedshistorie til drømmerestaurant

Caren var stamgæst hos Eydes – og fik øje på en meget service minded tjener, som også viste sig at være ret så charmerende. Middagen blev med tiden kold som hun stirrede gradvist mere på ham ved hvert besøg.


Daniel bemærkede den unge kvinde med sin datter i hjørnet af restauranten og stille og roligt blev den høflige samtale, til en kaffe date. Man kan roligt sige at de havde et godt øje til hinanden fra starten af.


De fandt hurtigt ud af at de var hinandens anden halvdel og at de komplimenterede hinanden på alle måder, både i forretning og kærlighed. Sammen skabte de drømmen om Mitchell’s under første lockdown og Mitchell’s slog for første gang dørene op d. 5 april 2022.

Dan Mitchell

Direktør & Overtjener

Daniel er født og opvokset i Derby, en lille by midt i England. Her har han arbejdet på den lokale pub, hvor hans mor var ansat, sammen med sin søster.


Dan har været arbejdsrådgiver indenfor handikap området, men restaurant industrien har altid kaldt på ham. For 10 år siden pakkede Dan sin kuffert og tog til Gran Canaria og i 2014 til Danmark. Her begyndte han at arbejde på Eydes.


Dan elsker at være om og tale med andre mennesker, dét gør arbejdet til en leg for ham, da han altid er blandt venner.

Caren Christiansen

Medstifter & Køkkenchef

Caren er vokset op i en arbejdsom familie med to selvstændige forældre, der står som ejere af både et hotel og et byggefirma i Grønland og har derfor været en del af forretningsverdenen lige fra hun kunne stå.


Hun har selv haft restaurant i Grønland, men hendes drive førte hende snart til Danmark med sin lille datter, Isadora.


Caren arbejder hårdt for at kunne efterlade sig et storslået eftermæle, som senere generationer kan efterleve.

En bygning med mange historier

Bygning her på Kongensgade 34 har haft mange erhverv gennem tiderne. Det startede som en bank der tiltrak mange kunder fra nær og fjern. Senere hen blev banken omlagt til en boghandel og Bog & Idé havde deres forretning her i gågaden indtil 2021.


I 2021 blev den så bygget om af Carens familie til den restauranten vi kender i dag.